Dorrit Eriksson Lavelid

Jag kom i kontakt med Rosenmetoden 1999 då jag fick min första Rosenbehandling. Den personliga resa som startade då gjorde att jag några år senare bestämde mig för att starta den långa och gedigna utbildningen för att bli Rosenterapeut.

Det som påtagligt hände var att jag fick igång min andning, blev bättre på att sätta gränser, hittade tillbaks till glädjen och skrattet, fick styrka att förändra mitt liv och sist men inte minst, idag är jag trygg i mig själv vilket är en bra och viktig egenskap när jag möter klienter i livets olika skeden.

Jag är certifierad Rosenterapeut och är medlem i och försäkrad genom KRY. http://www.kroppsterapeuterna.se/yrkeskategorier/rosenmetoden.

” Jag fascineras av vår oändliga förmåga till läkning, fysiskt, mentalt och själsligt, när vi väljer och söker oss till det vi verkligen behöver och tycker om, istället för till det vi “måste”, “bör” och det som förväntas av oss.”