Petra Bredenkamp

Min resa till BeröringspedagogTerapeut i Yogamassage och Fasciaspecialist startade i samband med att min son föddes, svårt sjuk. De 9 åren som vi fick tillsammans har givit mig stor förståelse för människan som helhet och en enorm ödmjukhet för livet och det vi kallar för döden. Jag är en stolt mamma och en glad extramatte till en Fransk Bulldogg. När jag inte sitter trollbunden av en bok om människokroppen eller livet bortom det fysiska, är jag oftast ute i naturen. Det kreativa ligger mig också nära där skapandet för mig till en plats bortom tid och rum som jag ofta och gärna besöker. Jag har även en gedigen Floristutbildning i bagaget och många års erfarenhet som Inredare.

Med en krokig rygg kvalificerad för steloperation har jag genom åren hunnit prova många olika behandlings- och träningsformer, inom sjukvården och utanför. Efter närmare 12 år av kronisk värk gick jag motvilligt med på det stora ingreppet. Kirurgen gav mig 50% chans till förbättring. Idag är min ryggrad rakare än nånsin, muskulatur och leder följsamma och som största bonus – jag upplever smärtfrihet! Räddningen blev en ny metod inom manuell terapi som såg, behandlade och förändrade hela min struktur, från insidan och ut istället för tvärtom. Det kirurgiska ingreppet behövdes inte.

Vi bär alla på bagage olika tungt och min övertygelse vilar tryggt i att vi, genom rätt inställning och förutsättningar, kan förbättra vår hälsa och livskvalitet oavsett grundproblematik. Inget hellre önskar jag än att få bidra med den friskvård som jag idag bedriver för en ökad medvetenheten om vår kropp som ett sammanlänkat system, dess kapacitet och potential, genom att erbjuda metoder som jag vet förändrar på djupet. 

”Den som inte går inom sig, går utan sig”

Det känns jättefint och spännande att få vara en del av teamet här på Må Bra i Riksby, som den lugna oas mitt i storstadspulsen det är.

Varmt välkommen!
Petra

Om du vill läsa mer om mina metoder kan du göra det här: www.studiomilo.se eller gå in här för en kortare beskrivning samt för att boka din behandling.