Jag förändrade min syn på mig själv efter behandlingar med Rosenmetoden hos Irene

Före mina möten med Irene kunde jag ofta känna oro inom mig och lägga energi på sådant som jag inte kunde påverka. I detta fall en nära anhörigs destruktiva beteende. Rosenmetoden kändes mycket avslappnande och i början pratade jag väldigt mycket. Det kom upp situationer som lagt sig som en grund till hur jag är som person. En otroligt skön känsla la sig inom mig då jag insåg att nu räcker det. Problematiken finns kvar men jag har hittat ett sätt där jag kan hantera kommande diskussioner och vi kan ha en bättre dialog. Det är svårt att förklara men på något sätt har jag förändrat min syn på mig själv. Jag lägger aldrig längre någon skuld på mig själv då det är något som inte blev som jag tänkt mig. Jag är trygg, litar på mig själv och tror på mina idéer. Det har gjort mig starkare som person och även som företagare. Idag har jag en större glädje och flow i mitt liv. Jag kan varmt rekommendera Irene och Rosenmetoden. Tack!
-Kajsa-