Kroppskalibrering 80 min, 110 min

Kroppskalibrering är en unik behandling där vi fokuserar på att återställa kroppens naturliga energiflöden. Vi blandar massagetekniker med healing för att skapa ett optimalt flöde i kroppen där du upplever dig starkare, känner en ökad inre harmoni och kommer i kontakt med din fulla kraft.

Kroppskalibrering handlar om att behandla både de fysiska musklerna och energins väg genom kroppen. Musklerna ska må bra och vara avslappnade samtidigt som energierna ska flöda obehindrat. Först då får du tillgång till dina obegränsade krafter.

Vi börjar behandlingen med en guidad djupavslappningsmeditation innan terapeuten läser av och kalibrerar din kropp med en unik kombination av reiki-healing och klassisk massage.

Behandlingen är perfekt för dig som behöver få tillgång till din riktiga energi eller behöver släppa spänningar i en stressig vardag.

Viktig information: Då behandlingen startar många små processer i kroppen, är det viktigt att dricka vatten och även ha utrymme till avkoppling närmsta timmarna efter behandlingen.

80 min 990 kr

Boka här på hemsidan eller kontakta:
Joakim på 070-817 81 73, joakim@mabrairiksby.se