BB GLOW – Mesowhite Glow By Dermedics

Den här behandlingen ger en jämnare hudton och massor med glow i ansiktet. Det är ett speciellt serum (mesowhite) som förs in i huden med hjälp av nålar.
Detta jämnar gradvis hudtonen, minskar och behandlar pigmentering och ojämnheter. Det ökar även hudens elasticitet och kollagenproduktion som minskar fina linjer och rynkor samt stramar till porer. Huden berikas med antioxidanter och vitaminer samt minskar fria radikaler som huden konstant utsätts för.

Vem kan göra den här behandlingen?
Mesowhite Glow kan göras till alla hudtyper och passar till personer med ojämn hy och pigmenteringar. Den ljusar upp hudtonen gradvis och är även mycket bra vid torr och blandhy då den ökar kollagenet i huden.

Hur många behandlingar behövs och med vilket intervall?
Du kan gå enstaka behandlingar för att fräscha upp huden. Vi rekommenderar en kur på 3-5 behandlingar med ca 2 veckors mellanrum.

Hur länge håller resultatet?
Resultatet kan hålla i 6-12 månader. Du kan även göra enstaka underhållsbehandlingar för att behålla resultatet längre.

Hur går en behandling i ansiktet till
1.
Rengöring
2. Enzympeeling
3. Själva behandlingen: Huden smörjs in med Mesowhite serum och Raffinenål används för att bearbeta produkten till djupare hudlager
4. Avslutande anpassad microneedlingmask

Alla produkter som används inklusive krämer och mask är från Dermedics.
Du blir inte ljuskänslig efter denna behandling och det passar året runt.

Vår produkt är anpassad för Mesoterapi, tillverkad inom EU och innehåller inga järnoxider/färgpigment, aluminium, silkioner, standard White titaniumdioxid.

60 min – 1190 kr

Maila eller ring Meryem på meryem@mabrairiksby.se eller 0739-30 36 41 för att boka din behandling.