Har du mörka ögonringar som aldrig försvinner?

Vill du bli av med dina finnar på ryggen, eller har du pigmentfläckar på armarna som du vill behandla?
Just nu har Meryem erbjudande på alla Microneedling behandlingar. Du ser alla priser och bokar på vår bokningssida, Meryems behandlingar hittar du längst ner i listan. Begränsat erbjudande så passa på!

Hos Meryem kan du boka microneedling och kemisk peeling på all hud bland annat ansikte, armar och rygg. Det är perfekt för dig som vill lyfta huden med hyaluronsyra utan injektioner och maximera huden med lyster och fukt. För att nå djupare i huden och behandla acne, pigmenteringar och andra fläckar kan kemisk peeling kombineras med microneedling. Meryem utför även trådning och BB glow. De ser alla behandlingar och bokar på vår bokningssida (du hittar Meryems behandlingar längst ner på bokningssidan).

Begränsat erbjudande så passa på!