Bindvävsmassage – i en unik kombination 60 min eller 90 min

Tryckanpassad Massage – Fasciamassage – Taktil Stimulering – Yogamassage/Assisterad stretch – Tryckavlastning – Djupandning & Avslappning.
 
Här erbjuds du en spännande behandling som kombinerar olika metoder i manuella- och maskinella tekniker för att just du ska få hjälp. Den unika formen möjliggör för stora områden att behandlas på kort tid, både brett och djupt, som i sin tur ger effektiv smärtlindring och ökad rörlighet. De flesta märker tydlig skillnad efter bara ett tillfälle.
 
Efter genomgång av din hälsa, kropp och hållning ligger du varmt på en massagebänk eller på en madrass på golvet, med tunna kläder på eller i underkläder. Du behandlas som en helhet utifrån din grundproblematik, för att nå och kunna bibehålla en bättre balans. Behandlingen passar alla som vill må bättre!
 
Vanliga besvär: Artros, Benhinneinflammation, Frozen Shoulder, Spänningshuvudvärk, Migrän, Ischias, Karpaltunnelsyndrom, Ljumskbråck, Muskelreumatism, Nackspärr, Kroppssmärtor, Ryggskott, Skolios, Tennisarmbåge, Whiplash, Stress, Högt blodtryck, Muskelstelhet, Sömnproblem, Mage & Tarmbesvär, Ångest & Depression, Beröringskänslighet m.m.
 
Kort om Bindväven/Fascian: Fascian är vårt största organ och består av ett nätverk utan början och slut. Den omsluter ALLT i vår kropp – från huden, genom organ, muskler och skelett, in i varje cell och cellkärna och formar sig efter hur vi lever och mår. Häri transporteras många liter vätska dagligen och med 6 gånger fler nervreceptorer än i musklerna och en kommunikation 15 gånger snabbare än i vårt nervsystem har den visat sig ha en mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott.
 
60 min eller 90 min: Behandlingen ges såväl i ett förebyggande syfte som vid specifika besvär, akuta eller långtgående. Vid större grundproblematik rekommenderas 90 minuter.
 
På info@studiomilo.se kan du fördjupa dig om metoderna och hur den Taktila Stimuleringen även kan hjälpa ditt barn.

Vad kostar en behandling?
Bindvävsbehandling          60 minuter            950kr
Vid köp av 3                      60 minuter            2 550kr
Vid köp av 5                      60 minuter            4 250kr

Helkropp KOMPLETT    90 minuter         1 250kr
Vid köp av 3                 90 minuter         3 250kr
Vid köp av 5                 90 minuter         5 550kr

Båda formerna behandlar dig som en helhet med märkbar skillnad efteråt. I KOMPLETT ingår dock lite mer av allt med större möjlighet att ta hand om dina specifika besvär. Här rundar vi även av behandlingen med en stund i tyst vila.

JUST NU får du prova Bindvävsbehandling, 60 minuter för 750kr
Du bokar din behandling genom att klicka på Boka online eller kontaktar Petra på petra@mabrairiksby.se

VARMT VÄLKOMMEN IN – MED HELA DIG!