Lär dig andas mer effektivt

Lär dig andas mer effektivt

Vill du lära dig andas? Bra! För andningen är som du vet vital för oss, och många av oss har under livet glömt hur vi andas på bästa sätt. Andningen är den snabbaste vägen att ändra vårt tillstånd. Är vi i fäkta-fly, eller i lugn-ro, dvs, är vårt sympatiska eller parasympatiska nervsystem aktivt? Med rätt andningstekniker kan du välja det. Det ligger sedan till grund för om du vill dra igång lymfsystemet, reglera vagusnerven, öka ditt fokus eller något annat du behöver. Lär dig andas mer effektivt.

Maria Sahlberg har under namnet Fusion by M börjat arrangera workshops inom hälsa (och snart konst)- så här långt med meditation, yoga, breathwork, astrologi och Boosta dig själv- en rad olika självshjälpstekniker. De har alla blivit väldigt uppskattade!

Nu kommer den första serien med workshops och då i Breathwork. Lördag 14/10 är första tillfället och därefter löper det varannan vecka fram till 9/12.

Breathworken leds av Jessica Sivsdotter som är utbildad beteendevetare och har lång erfarenhet av att arbeta med människor i förändringsarbete. Hon assisteras av Stefan Telhammar som är under utbildning till Breathworkinstruktör.

Massera mera hemma

I november kommer Maria själv att hålla en workshop som heter Massera mera hemma! En kurs i massage för hemmabruk. Till den anmäler man sig med någon man gillar och vill utbyta massage med. Du får en snabb intro i hur rörelseapparaten funkar med grundläggande anatomi. Sedan lär vi oss enkla grepp i teori och praktik. Varje par får ett eget rum att öva i och vi anpassar massagen till varje enskild deltagares behov. Endast tre par får plats på denna halvdagsworkshop, så skynda er att få in anmälan!

Vill du läsa mer om Marias workshops så kolla in hennes Facebooksida (i väntan på att hemsidan blir klar) Fusion_by_M Där under evenemang hittar ni all information om anmälan och priser. Lär dig andas mer effektivt.

Hoppas vi ses!
Varma hälsningar, Maria Sahlberg

Här kan du läsa mer om evenemanget med Fusion by M KalenderBW Breathwork och här om höstens evenemang Kalender

Här kan du läsa mer om Maria.