1-årsjubileum med Fusion by M och vänner

Som en del vet har jag, Maria Sahlberg, arrangerat workshops, retreats och kurser inom hälsa och nu även kreativitet.1-årsjubileum med Fusion by M och vänner

Det ska firas!
När: 15/6, mellan 11-17
Plats: Tranebergsängen, Alvik
Allt är GRATIS, ingen förbokning krävs och inga förkunskaper behövs!

Fusion by M firar 1 år genom att bjuda på klasser i Qigong, Yoga, sång och gympa- hela dagen!

Vill du hitta balansen i dig själv på ett lugnare sätt kan du prova på Reiki med Cecilia von Schedvin eller Kraniosacralterapi och Healing Touch med Carmen Esaghi eller få huvud- och nackmassage av vår egna Sevim Demir.

Barnen får under tiden möjlighet att skapa under ledning av erfarna bildskapare och pedagoger.

Vi presenterar höstens workshops, och du får chansen att anmäla dig till grymma priser och träffa flera av våra fantastiska lärare och samarbetspartners.

Ta med dig yogamatta, eller stå direkt på gräset. Vattenflaska kan också vara bra!
Tranebergängen har även plaskdamm, lekplatser för små och stora barn, skateramper, Boulebanor och picknickområden, så nog finns det att göra!

För detaljerat schema kolla här! eller knappa in fusionbym.se                          

Till hösten kommer Maria S att lägga till tjänsterna Healingmassage och elevbehandling av Kraniosakralterapi. Då hon är klar med mina elevbehandlingar i Healing Touch så kommer den behandlingen att ligga på mer normala priser från hösten. Läs mer om våra terapeuter här.

Nya tider ligger ute för juni. Juli kommer att få några tider också, men de blir färre och det är inte bestämt när. Du ser när jag uppdaterat tiderna på MBR’s facebooksida, eller på min fb-sida ”Massageterapi”.