Akupunktur klimakteriebesvär

Huvudvärk spänningar? Har ni problem med migrän? Vi vet att migrän kan vara ett stort problem och på Må Bra i Riksby så kan vi hjälpa er med en akupunktur klimakteriebesvär behandling för att komma till buk med värken.

Akupunktur klimakteriebesvär

Akupunktur klimakteriebesvär kan till exempel lindra:

  • Muskel- och ledsmärtor
  • Smärtor i samband med artrossjukdom eller reumatologiska sjukdomar
  • Migrän
  • Smärta i bäckenet under graviditet

Får en bra Akupunktur klimakteriebesvär


Boka via webben eller ring oss gärna. Hur går akupunkturbehandling till? Sterila engångsnålar används. Nålarna sätts i det smärtande området. Dessutom används ofta nålar i armar och/eller ben för att förstärka effekterna. Nålarna får sitta kvar 20-30 minuter. Vanligt behandlingsintervall är en gång per vecka. En bra Akupunktur klimakteriebesvär kan hjälpa dig att komma i fas och kontroll och bli av eller dämpa den där jobbiga migränen. Akupunktur är en flera tusen år gammal behandlingsmetod från Kina. Modern forskning har delvis funnit vetenskapliga bevis för effekt. Socialstyrelsens godkände 1984 akupunktur som en behandlingsmetod mot smärta och vissa sjukdomstillstånd inom den svenska sjukvården. oavsett vad ni behöver hjälp med kontakta oss så kan vi hjälpa er alltifrån Akupunktur klimakteriebesvär.


Hur går behandlingen till?

Tunna, sterila engångsnålar sticks in i särskilda akupunkturpunkter i muskler, senor eller bindväv. När behandlaren vrider på nålen stimuleras närliggande nerver och vävnaden. Det kan kännas pirrande, utstrålande, domnande eller som en stöt. Det ska inte göra ont eller känns obehagligt. Så Sluta gå om kring med olika typer av besvär som till exempel migrän! när det enkelt kan lösas genom en Akupunktur klimakteriebesvär. På Må Bra i Riksby har vi all kunskap om kropp själ och mående, så avsätt vad kontakta oss om du behöver bra och proffsigt utför Akupunktur klimakteriebesvär.

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.

 

Må Bra i Riksby