Akupunktur mot utbrändhet

Känner du trött hela tiden och utan ork? Då kan ni ha drabbats av utbrändhet. Vi kan hjälpa er att komma upp på fötterna igen med en Akupunktur mot utbrändhet. Vi vet att utbrändhet kan vara ett stort problem och på Må Bra i Riksby så kan vi hjälpa med en akupunktur mot utbrändhet behandling för att må bättre. Tveka inte och kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha hjälp. Boka via webben eller ring oss gärna. Hur går akupunkturbehandling till?

Akupunktur mot utbrändhet

Sterila engångsnålar används. Nålarna sätts i det smärtande området. Dessutom används ofta nålar i armar och/eller ben för att förstärka effekterna. Nålarna får sitta kvar 20-30 minuter. Vanligt behandlingsintervall är en gång per vecka. Akupunktur mot utbrändhet och den speciella nålen som ändvänds är ett fantastiskt verktyg som hjälper kroppen att hjälpa sig själv och återställa balansen. Vi försöker alltid hitta grundorsaken till problemet och behandlar utifrån det så du har en chans att bli av med dina besvär på lång sikt

Akupunktur mot utbrändhet kommer att hjälpa er


En bra Akupunktur mot utbrändhet kan hjälpa dig att komma i fas och kontroll och bli av eller dämpa den där jobbiga migränen. Akupunktur är en flera tusen år gammal behandlingsmetod från Kina. Modern forskning har delvis funnit vetenskapliga bevis för effekt. Socialstyrelsens godkände 1984 akupunktur som en behandlingsmetod mot smärta och vissa sjukdomstillstånd inom den svenska sjukvården. oavsett vad ni behöver hjälp med kontakta oss så kan vi hjälpa er alltifrån Akupunktur mot utbrändhet.


Hur går behandlingen till?

Tunna, sterila engångsnålar sticks in i särskilda akupunkturpunkter i muskler, senor eller bindväv. När behandlaren vrider på nålen stimuleras närliggande nerver och vävnaden. Det kan kännas pirrande, utstrålande, domnande eller som en stöt. Det ska inte göra ont eller känns obehagligt. Så Sluta gå om kring med olika typer av besvär som till exempel migrän! när det enkelt kan lösas genom en Akupunktur mot utbrändhet. På Må Bra i Riksby har vi all kunskap om kropp själ och mående, så avsätt vad kontakta oss om du behöver bra och proffsigt utför Akupunktur mot utbrändhet.

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.

Må Bra i Riksby