Akupunktur sömnproblem Stockholm

Stressad och fått sömnproblem? Känner att ni behöver komma till ro? Kom till oss på Må Bra i Riksby så kan vi hjälpa er att komma i fas med en akupunktur sömnproblem Stockholm behandling. Akupunktur sömnproblem Stockholm och den speciella nålen som ändvänds är ett fantastiskt verktyg som hjälper kroppen att hjälpa sig själv och återställa balansen. Vi försöker alltid hitta grundorsaken till problemet och behandlar utifrån det så du har en chans att bli av med dina besvär på lång sikt.

Akupunktur sömnproblem Stockholm

Akupunktur sömnproblem Stockholm kan till exempel lindra:

  • Muskel- och ledsmärtor
  • Stress och sömnproblem
  • Migrän
  • Smärta i bäckenet under graviditet

Akupunktur sömnproblem Stockholm hjälper er till sömn


En bra akupunktur sömnproblem Stockholm kan hjälpa dig att komma i fas och kontroll. Akupunktur är en flera tusen år gammal behandlingsmetod från Kina. Modern forskning har delvis funnit vetenskapliga bevis för effekt. Socialstyrelsens godkände 1984 akupunktur som en behandlingsmetod mot smärta och vissa sjukdomstillstånd inom den svenska sjukvården. Oavsett vad ni behöver hjälp med kontakta oss så kan vi hjälpa er alltifrån akupunktur sömnproblem Stockholm


Alla vi som arbetar här på Må Bra i Riksbys har gått alla utbildningar som krävs och har certifierat oss. Och är med i många olika förbund och branschorganisationer för att alltid se till av var bäst på det vi gör. Så Sluta gå om kring med olika typer av besvär när det enkelt kan lösas genom en akupunktur sömnproblem Stockholm. På Må Bra i Riksby har vi all kunskap om kropp själ och mående, så avsätt vad kontakta oss om du behöver bra och proffsigt utför akupunktur sömnproblem Stockholm.

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.

Må Bra i Riksby