Akupunktur stress

Stressad? Känner ni att ni behöver komma till ro? Kom till oss på Må Bra i Riksby så kan vi hjälpa er att komma i fas med en akupunktur stress behandling. Akupunktur stress och den speciella nålen som ändvänds är ett fantastiskt verktyg som hjälper kroppen att hjälpa sig själv och återställa balansen. Vi försöker alltid hitta grundorsaken till problemet och behandlar utifrån det så du har en chans att bli av med dina besvär på lång sikt.

Akupunktur stress

Akupunktur stress Stockholm kan till exempel lindra:

  • Muskel- och ledsmärtor
  • Smärtor i samband med artrossjukdom eller reumatologiska sjukdomar
  • Migrän
  • Smärta i bäckenet under graviditet

Akupunktur mot stress är en bra början på en nystart


Boka via webben eller ring oss gärna. Hur går akupunkturbehandling till? Sterila engångsnålar används. Nålarna sätts i det smärtande området. Dessutom används ofta nålar i armar och/eller ben för att förstärka effekterna. Nålarna får sitta kvar 20-30 minuter. Vanligt behandlingsintervall är en gång per vecka. En bra akupunktur stress kan hjälpa dig att komma i fas och kontroll. Akupunktur är en flera tusen år gammal behandlingsmetod från Kina.


Modern forskning har delvis funnit vetenskapliga bevis för effekt. Socialstyrelsens godkände 1984 akupunktur som en behandlingsmetod mot smärta och vissa sjukdomstillstånd inom den svenska sjukvården. Oavsett vad ni behöver hjälp med kontakta oss så kan vi hjälpa er alltifrån akupunktur stress. Alla vi som arbetar här på Må Bra i Riksbys har gått alla utbildningar som krävs och har certifierat oss. Och är med i många olika förbund och branschorganisationer för att alltid se till av var bäst på det vi gör. Så Sluta gå om kring med olika typer av besvär när det enkelt kan lösas genom en akupunktur stress. På Må Bra i Riksby har vi all kunskap om kropp själ och mående, så avsätt vad kontakta oss om du behöver bra och proffsigt utför akupunktur stress.

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.

Må Bra i Riksby