Bota allergi med akupunktur

Hej kom till oss för att bota allergi med akupunktur. Låter det konstigt? Det är det inte. Akupunktur är en flera tusen år gammal behandlingsmetod från Kina. En av de stora skillnaderna mellan västerländsk och traditionellt kinesisk behandling av allergi är att man som akupunktör inte fokuserar på specifika allergener. Det intressanta är istället vilken respons din kropp skapar mot allergenet i fråga, d v s hur dina specifika symtom ser ut och på så sätt bota allergi med akupunktur. Modern forskning har delvis funnit vetenskapliga bevis för effekt. Socialstyrelsens godkände 1984 akupunktur som en behandlingsmetod mot smärta och vissa sjukdomstillstånd inom den svenska sjukvård. På Må Bra i Riksby kan hjälpa dig med det mesta och bota allergi med akupunktur

Bota allergi med akupunktur

Vi kan hjälpa dig med det mesta såsom:

  • Allergier
  • sömnproblem
  • stress
  • astma
  • och mycket, mycket mera

Bota allergi med akupunktur och slipp dom jobbiga problemen


Oavsett vad ni behöver hjälp med kontakta oss och se om just vi kan hjälpa er. Boka via webben eller ring oss gärna. Hur går akupunkturbehandling till? Sterila engångsnålar används. Nålarna sätts i det smärtande området. Dessutom används ofta nålar i armar och/eller ben för att förstärka effekterna. Nålarna får sitta kvar 20-30 minuter. Bota allergi med akupunktur Istället för att stänga av histaminpåslaget som många mediciner gör, ämnar akupunkturen stärka kroppen så att den har ett eget försvar. Dessutom har akupunktur inga bieffekter.


Nålen som ändvänds är ett fantastiskt verktyg som hjälper kroppen att hjälpa sig själv återställa balansen och så bota allergi med akupunktur. Vi försöker alltid hitta grundorsaken till problemet och behandlar utifrån det så du har en chans att bli av med dina besvär på lång sikt. På Må Bra i Riksby har vi all mycket bra kunskap och utbildning om kropp, själ och mående. Kontakta oss redan i dag om du vill veta mer om hur man kan bota allergi med akupunktur.

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.

Må Bra i Riksby