Ansikte, hand och huvudmassage 30 min

Det här är en massage för dig som vill få en stunds avkoppling med skön massage i ansiktet, på huvudet och händerna. Vi släpper ansiktets spänningar, huden stramas åt och du får en finare lyster. Ansikte hand och huvudmassage.

Din ansikts-, hand- och huvudmassage är inte bara en lyxig behandling utan erbjuder även en mängd hälsofördelar som kan bidra till ditt övergripande välbefinnande. Här är några skäl till varför det är bra med denna typ av massage:

  1. Stressreducerande Effekter: En ansikts-, hand- och huvudmassage är känd för sina stressreducerande egenskaper och genom att fokusera på dessa områden, kan spänningar och stress som ofta samlas där lindras. Massagen främjar avslappning och kan hjälpa till att minska känslor av ångest och stress.
  2. Förbättrad Blodcirkulation: Massage främjar ökad blodcirkulation i de behandlade områdena vilket kan ge många bra resultat. Du kan få bättre syre- och näringsflöde till hud, muskler och vävnader, vilket i sin tur främjar hälsosam hud och minskar muskelspänningar.

  3. Lindring av Huvudvärk: Många upplever lindring från spänningshuvudvärk genom att fokusera på huvud och ansikte under en massage. Att lösa upp spänningar i skalpmuskulaturen och övriga ansiktsområden kan minska intensiteten och frekvensen av huvudvärk.

  4. Förbättrad Sömnkvalitet: Massagen främjar din avslappning och vi kan hjälpa till att förbättra sömnkvaliteten. Genom att vi minskar spänningar och främjar lugn kan en ansikts-, hand- och huvudmassage vara ett effektivt sätt att förbereda kroppen för en djup och avkopplande sömn.

  5. Mental Avkoppling: Vår massage har en positiv inverkan på det mentala välbefinnandet. Det kan skapa en lugnande miljö och bidra till mental avkoppling vilket är viktigt för att hantera dagliga påfrestningar.

Sammanfattningsvis kan en ansikts-, hand- och huvudmassage hos oss vara en fantastisk upplevelse som inte bara främjar din avkoppling utan också ger konkreta hälsofördelar för både kropp och sinne. Du investerar i din självvård och välbefinnande. Ansikte hand och huvudmassage.

Det är bra om du kommer osminkad till din behandling.

30 min 490 kr, 5-klippkort 2290 kr

Boka här.
Läs om våra andra massagebehandlingar.