Klimakteriebesvär

Jag har haft kraftiga svettningar som kommit över mig närsomhelst under dagen. Det har känts som en våg som sköljt över mig. Värst har det varit på natten när jag vaknat så genomsvettig att jag behövt byta sängkläder. Otroligt jobbigt.

Vi behandlade med akupunktur. Efter tre behandlingar var det avsevärt bättre och jag kunde sova en hel natt utan att behöva byta sängkläder. På dagarna slutade jag svettas helt. Efter fem behandlingar var besvären helt borta och jag var naturligtvis fantastiskt nöjd med resultatet. Sömnen har samtidigt blivit mycket bättre eftersom jag inte längre vaknar av att jag svettas. Maria säger att eftersom kroppen fortsätter med övergången är det viktigt att underhålla resultatet då och då. Nu kommer jag på behandling en gång varje eller varannan månad och jag är fortfarande symtomfri.

-Lisa 52 år-