Ansiktsbehandling samt ont i knä och armbåge

Jag kom i kontakt med Må Bra i Riksby genom att jag sökte på internet på Akupunktur i Bromma. Därmed fann jag Maria och jag har nu gått på 10 behandlingar hos henne. När jag började hade jag flera problemområden; ett ont knä, en ond armbåge och allmän stress. Jag ville också kombinera detta med kosmetisk ansiktsbehandling.

Maria har behandlat alla dessa områden med mycket gott resultat. Mitt knä är nu bra och jag har därmed kunnat återuppta mina promenader till jobbet. Min armbåge är bra och jag kan nu göra min yoga igen. Mitt ansikte är mycket fräschare och jag känner mig så mycket bättre när jag ser mig själv i spegeln på morgonen.

Maria är en expert och samtidigt en medmänniska som förstår att lyssna in på situationen. Jag kan varmt rekommendera Må Bra i Riksby som en professionell och kunnig mottagning.

-Britt-Marie-