Kosmetisk ansiktsbehandling med akupunktur

Jag provade på kosmetisk akupunktur hos Maria och märkte nästan direkt efter första behandlingen att min hy mådde bra av det. Min hy hade under en tid innan känts både livlös och slapp trots olika hudkrämer mot åldrande hy. Efter behandlingarna hos Maria har jag definitivt både fått en spänstigare hy och ny lyster. De rynkor som hade börjat bli lite djupa har absolut blivit mer utslätade.

Första tiden gick jag en gång i veckan, 10 gånger, och nu återkommer jag ca 1 gång i månaden för att underhålla det fina resultatet. För att optimera det hela har jag även köpt en dermaroller av Maria och det är ett bra komplement för att ”hålla i gång” hyn lite grann mellan behandlingarna.

Maria är både professionell, kunnig och har ett personligt bemötande och engagemang. Rekommenderas varmt!
-Maria 49 år-