Behandlade IBS-besvär med akupunktur

Efter att har provat alla möjliga metoder och träffat flera läkare för mina IBS-besvär bestämde jag mig för att jag måste prova någonting annat. Jag gav akupunktur en chans och när jag träffade Maria första gången kände jag ett hopp som väldigt länge hade varit borta. Jag började med att gå varje vecka i fem veckor och redan efter tre veckor hade Maria fått mig att må mycket bättre. Jag kunde äntligen gå på toaletten varje dag och vaknade på morgonen utan att känna smärta och svullnad i magen. På grund av många års besvär fortsatte jag att gå fem veckor till då smärtan kom och gick. Att prova akupunktur var det bästa valet jag gjort då det var den första metoden som äntligen gav resultat och att träffa någon som Maria som verkligen förstod mitt problem och gjorde allt för att hjälpa mig att må bättre.

Maria är otroligt kunnig och jag fick direkt förtroende för henne. Hon berättade saker om IBS och hur kroppen fungerar som ingen läkare någonsin har sagt. Äntligen fick jag svar på många av mina frågor. Jag rekommendera varmt Maria och hennes mysiga mottagning.

-Camilla 25 år-