Linda Jernberg

Jag är dubbelt internationellt certifierad fransstylist. (ISO 9001 och CIBTAC). 

Jag är utbildad på Luxurious Lashes By Sweden, som är ett ledande svenskt företag inom fransförlängning och certifiering av fransstylister, samt e-handelsföretag av förbrukningsartiklar, verktyg och nödvändig skyddsutrustning för yrkesverksamma fransstylister. 

Jag arbetar med metoden volymfransar, som innebär att man fäster flera supertunna strån i ett ”knippe” per naturlig frans. Det är ett perfekt och populärt sätt för dig som vill slippa använda ögonmakeup och ändå ha en pigg blick!

Jag har i många år arbetat i ledande befattning inom butik och försäljning, vilket bland annat har givit mig stor kunskap och respekt för kundvård och kundservice men även en stor förståelse för andra människor. 2017 fick jag ett gyllene tillfälle att sadla om och utbilda mig till fransstylist, vilket jag fullkomligt älskar och tycker är jättekul!