Caroline Wängberg

Träning och hälsa har alltid varit ett av mina stora intressen vilket ledde till att jag 2013 utbildade mig till diplomerad kostrådgivare för att lära mig mer om hur kosten påverkar kroppen, välmåendet och prestationer inom idrotten.

2015-2018  utbildade jag mig till Hälsopedagog vid Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm, en kandidatexamen i idrottsvetenskap. Jag är även licensierad personlig tränare, gruppträningsinstruktör, utbildad inom stresshantering, KBT och beteendeförändring. Våren och hösten 2018 kompletterade jag även Hälsopedagogutbildningen med att utbilda mig till diplomerad massageterapeut i svensk klassisk massage, idrottsmassage och triggerpunktsbehandling. Jag är medlem i SFKM (skandinaviska förbundet komplementärmedicin) och försäkrad därigenom.

”Det viktigaste för mig är att ge människor de rätta verktygen för att hitta sin väg till målet”

Boka tid hos Caroline här.