För trötta kvinnor: Lider du av något av de här 6 besvären?

Klimakteriebesvär

Om du ofta känner dig stressad och har svårt att slappna av har jag goda nyheter till dig. Med hjälp av akupunktur kan du bli av med:

  • Huvudvärk och migränattacker
  • Stress
  • Vallningar och andra klimakteriebesvär
  • Sömnproblem
  • Smärtor, gaser och uppblåsthet i magen
  • Trötthet

Du får mer energi, kroppen balanserar sig själv och du känner dig avslappnad.

Kroppen gör jobbet
Akupunktur har använts i tusentals år. Metoden är fantastisk på att både förbygga sjukdomar och att ta hand om dem i efterhand. Nålen hjälper kroppen att återställa balansen och aktiverar immunförsvaret.

Så skön och avslappnande behandlingsform att många somnar
När du kommer till mig för en behandling ställer jag först en diagnos. Därefter får du lägga dig ner på behandlingsbänken. Nålarna får du på olika delar av din kropp. Vissa nålar känns som ett litet stick medan andra inte känns alls. Sedan får du ligga med nålarna medan kroppen gör jobbet. Det är en väldigt skön behandlingsform och de flesta somnar till. Ibland använder vi en moxalampa som är en värmelampa som förstärker effekten. Vi rekommenderar att du till en början provar 5 behandlingar för att ge din kropp en chans att påbörja sin läkeprocess.

Här är några av våra tidigare kunders lovord:
”Jag vill berätta att du gjorde ett under med nålarna igår, jag har sovit hela natten. Jag hade inte ont igår, känns ju lite idag i knät och låret men väldigt mycket lindrigare nu.” -Eva 62 år-

”Ååh hela kroppen känns lättare. Nu kan jag andas igen och det går att hålla kroppen helt upprätt.” -Jenny 40 år-

”Tack fantastiska människa, Maria Borgström! Efter bra behandlingar och suveränt bemötande är jag nästintill ok i min kropp!” -Mia 49 år –

Att prova akupunktur var det bästa valet jag gjort då det var den första metoden som äntligen gav resultat och att träffa någon som Maria som verkligen förstod mitt problem och gjorde allt för att hjälpa mig att må bättre.   Maria är otroligt kunnig och jag fick direkt förtroende för henne. Hon berättade saker om IBS och hur kroppen fungerar som ingen läkare någonsin har sagt. Äntligen fick jag svar på många av mina frågor. Jag rekommenderar varmt Maria och hennes mysiga mottagning. -Camilla 25 år-

Prova på en behandling för halva priset
Akupunktur är en otroligt behaglig behandlingsform som hjälper din kropp att läka sig själv. Jag brinner för att hjälpa dig och vill ge dig den här chansen att prova på en beprövad gammal läkekonst som används världen över.

Boka din prova-på-behandling till halva priset nu. Ge dig själv chansen att bli fri från dina besvär redan idag.