Hårmineralanalys – Balansera näringsbrister

Hårmineralanalys - Balansera kroppen och identifiera näringsbrister

Hårmineralanalys – Balansera näringsbrister. En hårmineralanalys säger väldigt mycket om hur tillståndet är i din kropp. Den visar statusen i kroppen ca 6-8 veckor tillbaka, till skillnad från ett blodprov som visar statusen i den sekunden man tar provet. De flesta har någon typ av näringsbrist men vet inte vilken eller vilka och vad de ska göra åt det. När vi tillför enstaka ämnen kan vi ibland öka obalansen någon annanstans så det är viktigt att se det utifrån ett helhetsperspektiv och balansera upp hela kroppen samtidigt.

Det finns många års forskning bakom hårmineralanalysen. Allt som sker i kroppen är biokemiska processer där det går åt näringsämnen. Fattas det några näringsämnen kan inte dessa biokemiska processer utföras på rätt sätt. Det handlar alltså helt enkelt om att tillföra kroppen de ämnen vi saknar för att fungera normalt. Samtidigt som vi balanserar avgiftar kroppen sig själv från de gifter vi lagrat när vi utsatts för miljögifter och kemikalier.

Vid en hårmineralanalys får du även reda på vilken ämnesomsättningstyp du har samt hur din sköldkörtel och dina binjurar mår. Du får ett skräddarsytt kosttillskottsprogram för just dina unika behov. Vi arbetar med Trace Elements kosttillskott som rekommenderas i analysen. Hårmineralanalys – Balansera näringsbrister.

Ställ eventuella frågor om hårmineralanalysen till oss här.

Analys och återkoppling 1990 kr
Om-analys inom 1 år 1790 kr (gäller hos samma terapeut du gjorde första analysen)

Här kan du gå in och beställa dina kosttillskott så skickas de direkt hem till dig.

Se en film om hur en analys kan gå till.