Lider du av smärta? Ta del av det här fina erbjudandet idag!

Du kan bli av med din smärta! Alla som vill behandla sin smärta får just nu gå på tre behandlingar men endast betala för två.

På sista tiden har vi behandlat väldigt många med olika typer av smärtproblematik som blivit så mycket bättre. De flesta har blivit av med smärtan helt och därför slår vi just nu ett extra slag för en smärtfri tillvaro. De vi har hjälpt har haft ont i olika delar av kroppen såsom ont i nacken, ryggskott, knäsmärtor, ischiassmärtor, ont i fingerled, musarm och frozen shoulder.

Erbjudandet gäller för alla som vill behandla sin specifika smärta. Du får gå på tre behandlingar men endast betala för två. Vi behandlar med akupunktur och varje behandling tar mellan 45-60 min. Boka tid hos Maria redan idag!

 

Här kan du läsa några kundrecensioner:

Hej Maria, all ryggvärk försvann efter besöket hos dig senast. Tusen Tack!
-Annacarin-

 

Efter att ha haft ont i en häl sen i somras beslöt jag mig för att prova akupunktur. Trots att jag är väldigt ”stickrädd” beställde jag tid hos Maria. Jag är mycket positiv till akupunkturbehandlingen och Marias kloka råd. Efter fem behandlingar är jag nu nästan helt smärtfri. Jag kommer att fortsätta med akupunktur för mitt eget välbefinnande.
-Ewa-

 

Tack Maria! Jag vill bara meddela hur tacksam jag är. Inget ont i ryggen efter din akupunktur. Har rekommenderat dig till flera av mina kompisar.
-Britt-Marie-

 

Det gick så bra med akupunkturbehandlingen och jag är så glad att värken nästan är borta och rörelsen i axelleden mycket bättre. Det var som trolleri!

Ett jättetack för hjälpen i måndags!”
-Krystyna-

 

Tjena! Mitt knä verkar helt bra nu! Det hjälpte med dina spikar!!
Tack!!
-Henrik-

 

Du bokar din akupunkturbehandling hos Maria här.