Hemligheten om dig själv och andra i din närhet

Traditionell Kinesisk Medicin

Är du nyfiken på dig själv?

Vill du förstå dig själv bättre? Varför gör du saker på ett visst sätt? Varför har du bra relationer med vissa men retar dig på andra? Svaren får du på vår föreläsning, Personlighetsutveckling utifrån Traditionell Kinesisk Medicin. Du kommer kunna förstå dig själv och andra bättre. Boka din plats här. Lär dig saker om dig själv som du har nytta av både i vardagen och på jobbet.

Känner du igen dig?

  • Du hamnar ofta i konflikt med andra (eller rättare sagt – andra bråkar ofta med dig)
  • Du blir lätt exalterad över en ny idé men tappar snart suget
  • Du har lätt för att sätta gränser och du vill gärna sortera livet i olika fack
  • Du skiftar lätt i sinnesstämning och är väldigt känslig för vad du äter
  • Du känner dig ofta tjock och svullen, samtidigt som du inte kan sluta äta

Vilken personlighetstyp är du?

Du får en större insikt om dig själv. Vi kommer gå igenom de olika personlighetstyperna som finns och vad som gör varje typ speciell. Vilka problem vi brottas med och vilka egenskaper vi har. Vi kommer även titta på hur 5-elementsteorin är kopplad till naturen och våra olika årstider. På så sätt kommer du förstå varför vi bör göra vissa saker vid olika tidpunkter på året som till exempel fasta eller vila extra mycket. På den här föreläsningen kommer du att få lära dig mer om den tusenåriga 5-elementsteorin som är grunden för Traditionell Kinesisk Medicin.

Lyssna på en inspirerande föreläsning

Det här är något jag arbetar med varje dag och som är en del i min diagnostisering på kliniken. Här är några kommentarer från befintliga kunder:

”Maria är otroligt inspirerande när hon pratar om 5-elementsteorin. Jag har lärt mig mycket om mig själv och om andra. Mina relationer har förbättrats och jag lär mig mer varje gång vi pratar om det här.”

-Susan-

”Utifrån sin kompetens och erfarenhet som akupunktör ger Maria en unik föreläsning om den österländska 5-elementsteorin. Med enkla ord, humor och ödmjukhet ger hon dig nya tankesätt på hur du kan använda denna teori i ditt vardagsliv.”

-Carin-

Vill du att jag kommer ut till ditt företag?

Många företag skulle må bra av att förbättra relationerna mellan de anställda och öka förståelsen för varandra. Jag kommer gärna ut till ditt företag och föreläser för personalen. Vill ni kan jag även ordna mer som en workshop där vi kan jobba tillsammans under några timmar. Det brukar vara uppskattat vid exempelvis en kickoff.

Förbättra dina relationer och skapa en djupare förståelse för dig själv. Hör av dig redan idag!

Maila mig på maria@mabrairiksby.se för att få en offerrt.

Maria Borgström, Må Bra i Riksby