Fina lovord om vårt Öppet hus

”Lika mysigt och roligt att vara där varje gång! Nu har jag bokat både massage och akupunktur för insidan och sen åker jag till Lotta på O-Sofina och piffar upp utsidan! Ni är fantastiska allihop!”

-Lisa-

 

”Vilken härlig egodag, först en sväng på gymmet och sen öppet hus hos bästa Må Bra i Riksby, hann både prova massage, akupunktur och zonterapi.”

-Madde-

 

”Tack så jättemycket. Det var fantastiskt att få prova på alla behandlingar och jag har bokat upp mig på flera.”

-Ritva-

 

”Tack för en mycket trevlig öppet hus! Vilken kompetent gäng ni är!!! Ni är bäst!!”

-Merab-

 

”Fantastiskt tillfälle att prova behandlingar gratis =). Glad påsk!”

-Marie-

 

”Tack för en härlig prova timme med glöggmys idag. Jag fick prova Maria med sina nålar och dessutom en ekologisk ansiktsbehandling hos Caroline. Det var så skönt. Kommer snart igen.”

-Inger-

 

”Att det kan vara så skönt med nålar trodde inte jag och hjälper gör dom också hos bästa Maria Borgström.”

-Lotta-

 

”Stort tack för igår <3”

-Mary-

 

”Tack Maria för en fin afton, du är en glädjespridare Tjockt svart hjärta️”

-Nettan-

 

”Tack alla i Må Bra teamet ni är grymma! Och vi mår ännu bättre nu!! oj oj vilken energi boost.”

-O’Sofina-gänget-

 

”Jag kan också intyga att jag aldrig var rädd när Maria Borgström skulle sätta 20 nålar i mitt ansikte på mig för att testa kosmetisk akupunktur på öppet husdagen. Jag hade aldrig testat innan men jag kände mig väldigt trygg och väl omhändertagen av Maria på Må bra i Må Bra i Riksby.”

-Inger-

 

”Tack för koppningen ikväll. Spännande upplevelse. Jag kommer snart igen. Måste säga att ”Kom igång” gruppen jag var med på i våras verkligen fick mig att sätta igång och träna och tänka på vad jag stoppar i mig. Tusen Tack ska ni ha för pushen i rätt riktning. Ni är så energiska och det smittar av sig…”

-Ritva-