Tycker du att nålar i allmänhet och Akupunktur i synnerhet låter konstigt, läskigt och smärtsamt?

Akupunktur

Då ska du komma på vår föreläsning om Akupunktur och Österländsk Medicin tisdag 20/9 kl 18-19. Du får en chans att lära dig mer om hur Akupunktur fungerar och varför det fungerar så bra som det faktiskt gör. Vad är det som händer i kroppen när man sätter en nål och hur känns det egentligen? Vad kan man behandla och varför svarar kroppen så bra på nålarna?

Vi kommer även att gå igenom den relativt nya akupunkturformen AkuNova som är väldigt bra när man vill behandla olika typer av smärta, ögonproblem och pollenallergi.

Akupunktur är en flera tusen år gammal läkekonst som lever vidare år efter år men nu i en mer modern tappning med engångsnålar. Akupunktörer som är medlemmar i Svenska Akupunkturförbundet har dessutom en gedigen utbildning och fortbildar sig regelbundet för att hela tiden ligga i framkant.

Föreläsningen är gratis och för dig som vill kommer du under kvällen få tillfälle att prova på hur det känns att få en akupunkturnål.

Jag kommer gärna ut och föreläser på företag om Österländsk Medicin och Akupunktur. Jag har även en föreläsning om Personlighetsutveckling utifrån Traditionell Kinesisk Medicin.

Kontakta mig för mer info på maria@mabrairiksby.se