Varför firar du jul?

Minns du det du lärde dig i skolan om varför vi firar jul?

Kanske gör du det eller så har det fallit i glömska som många andra saker vi lärde oss under alla åren i skolan. Det kanske inte ens är särskilt viktigt för oss längre.

Så varför firar du jul?

Är det viktigaste för dig att allt ska hinnas med innan julafton? Att allt ska vara så perfekt som möjligt? Att ditt hem ska vara skinande rent? Att alla ska få allt dom önskat sig i julklapp? Att allt ska vara precis som det alltid varit?

Eller är det helt enkelt så att du tycker att julen en fantastiskt fin tradition där du får en chans att vara nära dina kära.

Mitt i all stress och press är det alltid viktigt att vi stannar upp och frågar oss varför vi gör på ett eller annat sätt. Så länge det känns rätt i magen och du är sann mot dig själv är det bara att köra på. Men känner du att du försöker slå knut på dig själv för att vara alla andra till lags kan det vara dags att dra i handbromsen.

Vi har bara ett liv så passa på att göra det du mår bra av och att njuta fullt ut.

Våra ledord under julen:
Stanna upp. Sätt dig. Andas. Njut.

God Jul!