Har du ännu inte har provat Rosenmetoden men är nyfiken på hur en Rosenbehandling går till?

Då har du chansen att prova på en timmes behandling för halva priset 245 kr under januari och februari. Boka hos Dorrit här eller ring henne på 070-776 56 05.

Rosenmetoden är en mjuk, kraftfull och djupgående behandlingsform för dig som lider av fysisk smärta, muskelspänningar, begränsad andning, sömnproblem, svårigheter att koppla av i vardagen och har en önskan om större kroppsmedvetenhet, avslappning och bättre kontakt med dina känslor.

Kundrecension om Rosenmetoden hos Dorrit:

”Jag fick prova på Rosenmetoden på ert öppet hus. Det hände mycket i kroppen under behandlingen och jag har nu bokat in mig på en ordinarie behandling. Jag var glad att jag fick prova på Rosenmetoden, det känns som den behandlingen verkligen passar mig.”
-Sara-

”Jag har varit några gånger hos Dorrit. Hon gör ett fantastiskt jobb. Hon är lyhörd och inkännande och jag upplever en väldigt bra effekt av hennes metod.”
-Jeanette-

Behandlingen utförs i januari eller februari. Boka din behandling redan nu.
Här kan du läsa mer om rosenmetoden.