Effective Touch Body Massage 75 min eller 105 min

En härligt skön massage där det fokuseras speciellt på rygg och nacke då det ofta är där som stress och spänningar leder till obehagliga muskelspänningar, blockeringar och problem med rörligheten. Vid segment terapi får bindväven längs ryggraden en intensiv manuell stimulation. Via nervbanor anslutna till vävnaden får alla organ en positiv stimulans vilket ger en intensiv holistisk känsla av välmående samtidigt som spänningar släpper.

Ricky Welch, en sjukgymnast i Hollywood som de flesta skådespelarna står i kö till, har utvecklat den här härliga massagen som kombinerar traditionella metoder med modern teknik.

Babor har tagit fram oljorna baserade på styrkan hos uråldriga växter ex stamcellsextrakt från champagnepäron och tyskoxel men även mimosa, apelsin, bärnsten och lavendel m.fl., med den senaste forskningen. Det finns fyra olika oljor som man väljer efter årstid och vad man själv dras till. Det kan vara uppstramande och figurformande för kroppen, uppiggande och vitaliserande, avkopplande och lugnande eller balanserande och stärkande.

75 min 990 kr, 5-klipp 4590 kr
105 min 1250 kr, 3-klipp 3390 kr, 5-klipp 5590 kr

Boka här på hemsidan eller kontakta:
Suzanne 070-769 23 17, suzanne@mabrairiksby.se