Stressad inför jul?

Just nu har Suzanne ett extra bra erbjudande december ut.

Nu i december blir många stressade och akupressur är ett perfekt sätt att få balans i kropp och själ. Akupressur är en behandlingsform där vi med fingrarna lugnt trycker på akupunkturpunkterna och i kombination med tuinamassage som är en mycket kraftfull och djupgående massage ökar cirkulationen i lymfsystemet och det löser upp blockeringar samtidigt som det ger både avslappning och energi. Med akupressur kan vi även komma tillrätta med olika problem som klimakteriebesvär, stressrelaterade problem, allergier, acne, torr hud, smärtproblematik och problem med rörligheten.

Om du vill lyxa till det ordentliga rekommenderar vi Tuina Lyx som är en helkroppsbehandling där vi börjar med en lätt torrborstning som ökar cirkulationen och samtidigt ger en mjuk och smidig hud. Sedan fortsätter vi behandlingen med en härlig massage som löser upp blockeringar. Eftersom det är jul så kommer Suzanne att ha ett erbjudande på 20% december ut. Boka här.

När det gäller den populära Effective Touch Body Massage, en underbar härlig helkroppsmassage som många kunder älskar att få, så kvarstår erbjudandet på 490 kr (ord.pris 690 kr) december ut.

Suzanne kommer att finnas på Må bra i Riksby i mellandagarna. Du kan boka tid på vår bokningssida. Hittar du ingen tid där som passar är det bara att du ringer eller mailar henne direkt på 070-769 23 17, suzanne@mabrairiksby.se.

Varmt välkommen!

ERBJUDANDE DECEMBER UT: 20% på ovanstående behandlingar, gäller även presentkort som räcker tom 28/2 2018 (kan inte kombineras med andra rabatter).