Helande massage 30, 60 min – sommarerbjudande juni-juli

Helande massage är en kroppsbehandling där det ingår muskelmassage. Du får en djupare energibehandling in i den muskel eller muskelområde som är mest spänt. Vi håller och trycker på den spända muskeln i flera minuter för att få den att pulsera och släppa och få igång kroppens energiflöde.
Denna behandling är mycket avslappnade och påverkar hela kroppen både fysiskt och mentalt. Behandlingen balanserar kroppens energier och tar bort blockeringar i ditt energiflöde vilket då stimulerar kroppens egna läkande krafter.
Denna metod har utvecklats av Hans Axelsons som har startat och driver Axelsons Gymnastiska Institut där han också håller kurser i metoden.
Så här går en behandling till:
Du som kund kan välja vilken del av kroppen som du önskar behandling på exempelvis rygg/nacke eller ben. Vi börjar med ett uppvärmande bindvävsgrepp utan olja och därefter klassisk massage med olja ca 10-15 minuter. Energidelen av behandlingen kommer sist och är även den längsta delen av behandlingen. Efter behandlingen är det vanligt att man känner sig lugn, harmonisk och avslappnad.

30 min 390 kr, 5-klippkort 1790 kr – SOMMARERBJUDANDE 30 MIN 290 KR

60 min 690 kr, 5-klippkort 2990 kr – SOMMARERBJUDANDE 60 MIN 490 KR