Friskvårdsbidrag – investera i din hälsa och välmående

Friskvårdsbidrag - investera i din hälsa och välmående

Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss? Vi kan enkelt skicka faktura till ditt företag eller ta emot ePassi. Friskvårdsbidraget är en fantastisk förmån som vi alla bör utnyttja för vårt eget välbefinnande. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig på info@mabrairiksby.se.

Det finns flera skäl till varför man bör använda sitt friskvårdsbidrag – investera i din hälsa och välmående:

  1. Förbättrad hälsa: Användning av friskvårdsbidraget ger dig möjlighet att investera i din hälsa och välmående. Regelbunden motion och aktivitet kan minska risken för sjukdomar och förbättra din fysiska och mentala hälsa.
  2. Stressreducering: Träning och andra friskvårdsaktiviteter kan vara effektiva sätt att minska stress och ångest. Det kan hjälpa dig att slappna av och må bättre i vardagen.
  3. Förbättrad produktivitet: En frisk och aktiv livsstil kan öka din produktivitet på arbetsplatsen. Det kan hjälpa dig att vara mer alert, fokuserad och energisk.
  4. Förebyggande av sjukdomar: Genom att använda ditt friskvårdsbidrag och investera i din hälsa kan du potentiellt förebygga sjukdomar och hälsoproblem, vilket kan leda till färre sjukdagar och lägre vårdkostnader på lång sikt.
  5. Livskvalitet: Att ägna tid åt friskvårdsaktiviteter kan öka din livskvalitet och välbefinnande. Det ger dig möjlighet att njuta av livet mer och vara mer aktiv.
  6. Sociala fördelar: Många friskvårdsaktiviteter kan utföras i grupp, vilket ger dig möjlighet att socialisera och bygga relationer med andra människor som delar dina intressen.
  7. Incitament till hälsosamma vanor: Friskvårdsbidraget fungerar som ett incitament för att främja hälsosamma vanor och aktiv livsstil. Det kan vara en påminnelse om att ta hand om din hälsa.
  8. Skattemässiga fördelar: I vissa länder kan användningen av friskvårdsbidrag även ha skattemässiga fördelar, såsom skatteavdrag eller lägre skatt.

Sammanfattningsvis kan användningen av friskvårdsbidrag – investera i din hälsa och välmående vara fördelaktig för både din fysiska och mentala hälsa, och det kan bidra till att förbättra din livskvalitet och produktivitet. Det är en investering i din framtid och din välmående. Du bokar din behandling här.

Varmt välkommen till oss!
Ps. Vi hjälper dig hitta rätt behandling – klicka här.