Personlig coaching 55 min hos Jimmy

För dig som vill ta reda på vad som håller dig tillbaka i livet och som vill förstå dig själv bättre.
* Lider du av en dålig självkänsla?
* Har du bråkiga relationer runt dig?
* Har du det bra, men känner dig ändå inte lycklig?
* Känner du att något saknas men du vet inte vad?
* Är du stressad?

Många känner stressen från samhället och sociala medier med alla måsten och krav och den ständiga jakten på framgång. Kanske ser du till att alla runtomkring dig mår bra men glömmer bort dig själv?
Psykisk ohälsa är ett växande problem i vårt samhälle där fler och fler till slut blir sjukskrivna. Idag är det ingen tabu att ta hjälp av exempelvis en coach för att bryta den negativa spiralen. Ju tidigare desto bättre.
Att börja prata om det hjälper en bra bit. Att bryta rutiner och vanor kan vara jobbigt och där är du inte ensam. Tillsammans med Jimmy “rensar du i röran” så att du får ett lättare och sundare liv med mer av det du vill ha.

Känner du igen dig i någon av beskrivningarna ovan? Eller har du kanske en helt annan problematik? Oavsett är du välkommen att komma på personlig coachning hos Jimmy. Huvudsaken är att du känner dig redo att utforska dig själv och dina känslor och att gå vidare i livet. Ge dig själv tid att säga vad som gnager i ditt liv, där någon lyssnar och förstår dig.

55 min 590 kr, 5-klippkort 2690 kr – PROVA PÅ JUST NU 55 MIN 390 kr