Aromazonterapi 40 min

Aromazonterapi är en effektiv behandling med tryck och massage av fötter och underben som effektivt balanserar både fysiska och psykiska besvär, kroppssmärtor, hormonella problem som pms och övergångsbesvär, matsmältning, nervsystemet m.m. Kroppens egen självläkning aktiveras, blod- och lymfcirkulation ökar, slaggprodukter rensas ut och immunförsvaret förbättras. I behandlingen kombineras ekologiska oljor, som anpassas efter ditt behov.

Aromaterapi är ett kraftfullt sätt att använda sig av medicinalväxter då våra fysiska kroppar har receptorer som reagerar på information från eteroljor i växtriket. Det betyder att det är möjligt att läka ut oändligt många tillstånd på ett lätt och väldoftande sätt. En enda flaska eterisk olja sammanfattar en hel tall, gran eller en rosenbuske. Vi kan bära runt 30 kg lugnande lavendelblommor i handväskan i form av 10 milliliters vätska i en liten glasflaska, mirakulöst. Hundra procent rena essenser från naturen, helt utan andra tillsatser. 

Man brukar säga att aromaterapi är en holistisk terapiform vilket betyder att den behandlar hela människan, fysiskt och psykiskt. Vi utgår från att helheten är större än summan av alla delarna och vi har möjlighet att med hjälp av de eteriska oljorna sträva mot en balanserad hälsa genom att arbeta både förebyggande och behandlande. Vid mentala och kroppsliga symtom, vid emotionella obalanser och psykologiska trauman.

Historiskt sett har aromatiska plantor innehållande eterisk olja använts i tusentals år och till Europa spreds det med korstågen.

40 min 650 kr, 5-klipp 2990 kr, 10-klipp 5590 kr