Akupunkturbehandling 55 min

Akupunkturbehandling för hälsa och välmående på Må Bra i Riksby

Du kan få Akupunkturbehandling för hälsa och välmående på Må Bra i Riksby. Vi kan hjälpa dig med en mängd olika besvär med hjälp av akupunkturbehandling, inklusive migrän, sömnproblem, stress, ryggproblem, klimakteriebesvär, yrsel, irriterad tarm, huvudvärk, tennisarmbåge, astma, hudproblem, frozen shoulder, infertilitet, magbesvär, smärta, och mycket mer.

Akupunkturnålen är ett kraftfullt verktyg som hjälper kroppen att hjälpa sig själv och återställa balansen. Vi strävar alltid efter att hitta den underliggande orsaken till dina besvär och behandlar utifrån det för att ge dig möjlighet att bli av med dem på lång sikt.

Antalet behandlingar som krävs varierar kraftigt beroende på din specifika problematik och hur länge du har haft besvären. Många av våra klienter upplever dock en förbättring redan efter några få behandlingar. Vi erbjuder Akupunkturbehandling för hälsa och välmående på Må Bra i Riksby.
Här kan du läsa några av våra lovord.

Våra priser:

 • 55 min: 750 kr
 • 5-klippkort: 3 390 kr
 • 10-klippkort: 6 590 kr
 • 5-klipp ungdom (13-18 år): 2 790 kr
 • 30 min (8-13 år): 490 kr
 • 5-klipp (8-13 år): 2 290 kr

Boka din behandling här på vår hemsida eller kontakta oss:

Här är några av de vanligaste fördelarna och anledningarna till att människor väljer akupunkturbehandling:

 1. Smärtlindring: Akupunktur kan hjälpa till att lindra smärta i olika delar av kroppen, inklusive ryggsmärta, migrän, ledvärk och mer. Det fungerar genom att frigöra endorfiner och påverka smärtsignaler i kroppen.
 2. Stresshantering: Många upplever att akupunktur kan minska stress och ångest. Det kan hjälpa till att balansera kroppens stressrespons och främja avslappning.
 3. Förbättrad sömn: Personer med sömnproblem har rapporterat att akupunktur har hjälpt dem att förbättra sin sömnkvalitet. Det kan hjälpa till att reglera sömncykeln och minska sömnlöshet.
 4. Förbättrad cirkulation: Akupunktur kan öka blodcirkulationen, vilket kan bidra till att förbättra hälsan och främja snabbare läkning.
 5. Stärkt immunförsvar: Vissa studier har föreslagit att akupunktur kan stärka immunförsvaret och hjälpa kroppen att bekämpa sjukdomar och infektioner.
 6. Förbättrad mental hälsa: Många människor rapporterar en ökad känsla av välbefinnande och mental klarhet efter akupunkturbehandlingar. Det kan bidra till att förbättra den övergripande mentala hälsan.