Sevim Demir

I botten är jag medicinteknisk gymnasieingenjör. Jag vände mig sedan till att bli Folkhälsovetare på Karolinska Institutet och har breda kunskaper inom förebyggande hälsa. I samband med mina magisterkurser i folkhälsa utbildade jag mig till massör hos det som numera heter Friskvårdsgruppen 2001.
Med det i grunden har jag alltid haft hela människan i fokus och tror på att man med både behandlande manuell terapi, samtal och träning kan komma till botten med många olika problem som olika typer av smärtor, värk och stress.
2014 blev jag diplomerad i Regndroppsteknik (Terapeutisk Aromaterapi) och 2015 diplomerades jag i idrott- och arbetsskador på rygg och nacke på Göteborgs Massageskola.

2017 utbildade jag mig till personlig tränare och lämnade den medicintekniska branschen efter totalt 20 år för att jobba som egen i Göteborg och parallellt arbeta som personlig tränare.
I Göteborg har jag växlat med att vara på mottagning, ute på företagsuppdrag med massagen och att arbeta på gym med träningen. Det är också så jag startat upp här i Stockholm sedan jag flyttade tillbaka upp strax innan jul 2023.
Hos mig kan du känna dig säker och trygg då jag är certifierad via Branschrådet Svensk Massage samt har behandlings- och skadeförsäkring hos Kroppsterapeuterna.

”Min övertygelse är att alla kan skapa en förändring i livet, bara man får lite stöd och en knuff i rätt riktning på vägen”.