Använd ditt friskvårdsbidrag idag

Använd ditt friskvårdsbidrag

Vi skickar enkelt en faktura på mailen som du lämnar till din arbetsgivare. Därefter kan du välja att utnyttja det nu eller under nästa år. Har du kvar på ditt friskvårdsbidrag kan du använda det hos oss. Använd ditt friskvårdsbidrag idag.

Friskvårdsbidraget är en löneförmån som vi tycker alla ska utnyttja.

Maila oss på info@mabrairiksby.se så hjälper vi dig!
Läs gärna mer om våra olika behandlingar under Behandlingar och Priser.

Varmt välkommen till oss!

 

Fem fördelar med att använda sitt friskvårdsbidrag:

  1. Förbättrad hälsa: Användning av friskvårdsbidrag möjliggör tillgång till olika hälsotjänster och aktiviteter som kan bidra till förbättrad fysisk och mental hälsa.

  2. Motverkar stillasittande livsstil: Genom att använda friskvårdsbidraget för aktiviteter som träning eller friskvårdsaktiviteter kan du motverka en stillasittande livsstil och främja rörelse.

  3. Stresshantering: Massage, yoga eller liknande tjänster som kan finansieras genom friskvårdsbidraget kan vara effektiva för stresshantering och främja avkoppling.

  4. Företagskultur och trivsel: Användning av friskvårdsbidrag kan stärka företagskulturen genom att uppmuntra till en hälsosam livsstil och öka trivseln bland anställda.

  5. Förebyggande åtgärder: Genom att använda friskvårdsbidraget för hälsotjänster och aktiviteter kan du investera i förebyggande åtgärder för att minska risken för sjukdomar och främja långsiktig hälsa.

Använd ditt friskvårdsbidrag idag.
Boka din behandling här.