Maria Borgström

Jag är utbildad Akupunktör, TCM-terapeut, Hälso- och livsstilsterapeut, Massageterapeut och Hälsopedagog. Min resa startade 2002-2003 när jag utbildade mig till massageterapeut och hälsopedagog. Sedan dess har jag drivit eget företag samtidigt som jag vid sidan om har jag arbetat med ekonomi. År 2004 studerade jag Basmedicin på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och fortsatte sedan att läsa Österländsk Medicin för att bli Akupunktör. År 2006-2011 gick jag en utbildning i Traditionell kinesisk medicin på Nei Jing Akademin i Enköping. När jag hösten 2010 var i Kina för praktik på Beijing Hospital som är knutet till Beijing TCM Universitet kunde jag ta Akupunkturen till nya nivåer. Maria Borgström.

Min specialitet är att behandla migrän, yrsel, stressproblem och allmän obalans. Det är underbart att få följa en person från smärta till ett väl fungerande och smärtfritt liv. Akupunktur är helt enkelt en fantastiskt behandlingsform.

2011 startade jag Må Bra i Riksby och är otroligt glad att jag får arbeta på en lugn och harmonisk klinik tillsammans med andra drivna terapeuter. Hösten 2016 utbildade jag mig till Hälso- och livsstilsterapeut för att ännu mer kunna se helheten hos människor. Jag går regelbundet nya kurser för att kunna hålla mig uppdaterad om det senaste inom Österländsk Medicin och Akupunktur och jag är medlem i Svenska Akupunkturförbundet och är försäkrad därigenom.

Akupunktur är en fantastisk behandlingsform om verkligen hjälper människor att bli av med smärta och må bättre med sig själva. Att få jobba med Akupunktur och se människor må bättre är otroligt givande för mig som terapeut. Maria Borgström.

”Det viktigaste för mig är att hjälpa människor att hjälpa sig själva.”

Boka tid hos Maria här.
Läs mer om Akupunktur här.