Bästa tiden att vila och fylla på förråden till våren

Det kan kännas konstigt att säga att vi ska vila nu när de flesta varit lediga under julen men man kan likna det med gräset under snön. Det ligger där och vilar upp sig och samlar styrka för att kunna växa när snön smält och våren stormar in. Vi funkar likadant. Om vi verkligen fyller på förråden nu och vilar upp oss kommer vi med största sannolikhet få en kraftfull och produktiv vår. Om vi däremot gör slut på alla reserver redan nu kan våren lätt kännas tung och deprimerande eftersom vi saknar kraften att göra det vi vill. Så samla kraft och spar energin till när du behöver den bättre och ägna dig åt det du gillar bäst så lägger du en bra grund för ett 2016 som blir som du vill ha det.

Vi på Må Bra i Riksby hjälper dig gärna att fylla på förråden så kom till oss. Vi tar hand om dig!