Problem med acne

Jag har gått hos Maria för att behandla min acne med akupunktur. Har aldrig förr testat något sådant så tänkte att det var värt att testa. Det började med ett presentkort i julklapp, sen ville jag inte sluta gå dit. Jag såg ganska snabbt en förändring och det kändes som att den kom inifrån och ut – precis som det ska vara. Maria är duktig och kunnig inom sitt område men också mycket lugn och harmonisk vilket smittar av sig. Detta var precis vad jag behövde, lugn och ro. Hade inte kunnat få ett bättre bemötande och jag vill ge Maria ett toppbetyg från min sida. För att hon lärt mig mycket om min egen kropp, lärt mig finna ett annat lugn samt för att hon ger det lilla extra. Hon ger sig tusan på att gå till botten med problemen och lösa det – inget verkar omöjligt!!

Tack Maria!
-Elin-