Traditionell kinesisk medicin och akupunktur

Akupunktur och österländsk medicin

Svenska Akupunkturförbundet har gjort en ny film som på ett lätt sätt förklarar vad Traditionell Kinesisk Medicin och Akupunktur är. Se den och sprid den!
Akupunktur stödjer naturlig läkning.

Boka din behandling här.

Läs mer om Akupunktur här.

Du kan få Akupunkturbehandling för hälsa och välmående på Må Bra i Riksby. Vi kan hjälpa dig med en mängd olika besvär med hjälp av akupunkturbehandling, inklusive migrän, sömnproblem, stress, ryggproblem, klimakteriebesvär, yrsel, irriterad tarm, huvudvärk, tennisarmbåge, astma, hudproblem, frozen shoulder, infertilitet, magbesvär, smärta, och mycket mer.

Akupunkturnålen är ett kraftfullt verktyg som hjälper kroppen att hjälpa sig själv och återställa balansen. Vi strävar alltid efter att hitta den underliggande orsaken till dina besvär och behandlar utifrån det för att ge dig möjlighet att bli av med dem på lång sikt.

Antal behandlingar som krävs varierar kraftigt beroende på din specifika problematik och hur länge du har haft besvären. Många av våra klienter upplever dock en förbättring redan efter några få behandlingar. Vi erbjuder Akupunkturbehandling för hälsa och välmående på Må Bra i Riksby.

För att sammanfatta kommer här några effektiva sätt att använda Akupunktur.

  1. Smärtlindring: Akupunktur har visat sig vara effektiv för att minska både kronisk och akut smärta genom att påverka nervsystemet och frigöra kroppens naturliga smärtlindringsmekanismer.
  2. Stressreduktion: Behandling med akupunktur kan bidra till att minska stress och ångest i syfte att främja avslappning och balansera stresshormoner.
  3. Förbättrad sömn: Många upplever en förbättring av sömnen efter akupunktur, vilket kan vara fördelaktigt för övergripande hälsa och välbefinnande.
  4. Ökad energi och vitalitet: Genom att stimulera kroppens energiflöde kan akupunktur öka vitaliteten och bidra till en övergripande känsla av energi och livslust.
  5. Främjande av naturlig läkning: Akupunktur stödjer kroppens naturliga självläkande förmåga genom att främja cirkulation och balans i kroppens olika system.