Restless legs syndrom (RLS) som blivit bättre med akupunktur

Jag har plågats av Restless legs syndrome (RLS) sedan 20 årsåldern. För cirka 30 år sedan fick jag veta att mina problem kunde avhjälpas med mediciner. Jag fick kontakt med Neurologen på Huddinge där jag fick medicin och ett helt nytt liv. Sedan dess har jag ätit Sifrol, Requip, Madopar Quip, Magnesium, mfl. Alla mediciner hjälpte en tid men tillslut var jag tillbaka i att stående se på TV, sparka sönder underlakan etc.

För någon månad sedan träffade jag Maria och blev sugen på att prova akupunktur. Jag tvivlade på att det skulle kunna hjälpa mig då RLS är en neurologisk sjukdom, men jag var desperat och fick komma på en prova på-behandling. Trots att jag tvivlade upptäckte jag att akupunkturen hjälpte. Jag har nu gått på fyra behandlingar och jag har minskat på magnesiumdosen. Helt fantastiskt. Nu kan jag sitta lugnt och titta på TV. Jag behöver inte hoppa upp och ner för att försöka lugna ner krypet och dessutom sover jag som en stock. Jag kommer att fortsätta hos Maria ungefär var tredje vecka för att bibehålla de fina resultaten. Tack Maria för att du övertalade mig.
-Catrin-