Akupunktur hjälper även om nålar ”freaks you out”

Få hjälp med Akupunktur

De flesta har hört talas om Akupunktur och vet att det är en medicin som kommer från Kina. Många vill inte prova på grund av att det är just nålar som sticks i kroppen. Behandlingsmetoden är dock väldokumenterad och det finns väldigt många studier som visar på att Akupunktur är en effektiv behandlingsform. Akupunktur kan hjälpa dig. 

Studierna visar bland annat på goda resultat vid:

 • Sömnproblem
 • Migrän
 • Ryggsmärta
 • Oro och ältande
 • Depression
 • Stress

Akupunkturpunkterna stimulerar våra endorfiner och studier med nålar har visat på ett lugnare beteende och lägre nivåer av stresshormoner.

Skeptiker har svårt att förstå hur små osynliga akupunkturpunkter ska kunna fungera och hjälpa kroppen att läka sig själv. Vi människor vill gärna veta exakt hur saker och ting fungerar för att förstå men ibland räcker det med att prova för att på så sätt känna förändringen som sker i kroppen. Akupunktur kan hjälpa dig.

Läs hela blogginlägget skrivet av en tidigare skeptiker här.

Fem fördelar med Akupunktur:

 1. Smärtlindring: Det har visat sig vara effektiv med Akupunktur för att minska både kronisk och akut smärta genom att påverka nervsystemet och frigöra kroppens naturliga smärtlindringsmekanismer.

 2. Stressreduktion: Behandling med akupunktur kan bidra till att minska stress och ångest genom att främja avslappning och balansera stresshormoner.

 3. Förbättrad sömn: Många upplever en förbättring av sömnen efter akupunktur, vilket kan vara fördelaktigt för övergripande hälsa och välbefinnande.

 4. Ökad energi och vitalitet: Genom att stimulera kroppens energiflöde kan akupunktur öka vitaliteten och bidra till en övergripande känsla av energi och livslust.

 5. Främjande av naturlig läkning: Akupunktur stödjer kroppens naturliga självläkande förmåga genom att främja cirkulation och balans i kroppens olika system.

Akupunkturnålen är ett kraftfullt verktyg som hjälper kroppen att hjälpa sig själv och återställa balansen. Vi strävar alltid efter att hitta den underliggande orsaken till dina besvär och behandlar utifrån det för att ge dig möjlighet att bli av med dem på lång sikt.

 
Läs mer om Akupunktur här.