Mat som medicin – vill du göra en förändring och må bättre?

I februari startar vi upp en grupp för dig som vill använda kosten som ett sätt att få till en förändring i ditt mående. Kanske lider du av något problem såsom orolig mage, övervikt eller allmän obalans.

Många upplever att de lider av olika krämpor som inte försvinner oavsett vad de gör. Vi matas ofta med generella råd som förväntas fungera på alla men eftersom vi alla är olika behöver vi mer specifika och individanpassade råd som hjälper oss där vi befinner oss just nu.

Att förändra kosten kan vara ett startskott för otroligt många bra processer i din kropp. Även de minsta förändringarna kan leda till stora resultat. Den österländska medicinen har genom tusentals år använt maten som medicin och som en hjälp till förändring och ett sätt att återfå balans.

Sagt av andra som fått hjälp:
“Jag har varit på kostrådgivning hos Maria nu i nästa 6 v & mår så mycket bättre i kroppen & knoppen. Efter långvarig smärta (15 år) & låg energi som blivit värre & värre med åren så känner jag äntligen lite förändring. Jag har mindre värk & inte längre någon hjärndimma. Den den största skillnaden är att min energi långsamt är på väg tillbaka. Så glad & tacksam för hjälp till förändring ❤️”
-Alexandra-

Här kan du läsa en till patientberättelse om just Mat som medicin.

Det viktigaste i den här processen är att du har en inre motivation och är redo att göra förändringen. Vi går igenom just din problematik för att kunna göra upp en individuell plan. Du får ett individuellt samtal och fyra träffar i grupp samt att vi har kontinuerlig mailkontakt.

8 veckors kostrådgivning 1990 kr
Fysiska gruppträffar 18.00-19.30 onsdagar 12/2, 4/3, 18/3, 1/4
1 individuellt samtal

Maila Maria på maria@mabrairiksby.se om du har några frågor samt för att boka in det första individuella samtalet.
Du bokar “Mat som medicin” här.

(PS. Eftersom inte alla vill vara en del av en grupp är det även möjligt att enbart boka ett individuellt samtal för att se hur du kan använda Mat som medicin just för dig. 60 min 690 kr.
Kontakta Maria på maria@mabrairiksby.se för att boka en tid.)