Mat som medicin – vill du göra en förändring och må bättre?

I februari startade vi upp en grupp för dem som vill använda kosten som ett sätt att få till en förändring i sitt mående. Kanske lider du av något problem såsom orolig mage, övervikt eller allmän obalans.

Många upplever att de lider av olika krämpor som inte försvinner oavsett vad de gör. Vi matas ofta med generella råd som förväntas fungera på alla men eftersom vi alla är olika behöver vi mer specifika och individanpassade råd som hjälper oss där vi befinner oss just nu.

Att förändra kosten kan vara ett startskott för otroligt många bra processer i din kropp. Även de minsta förändringarna kan leda till stora resultat. Den österländska medicinen har genom tusentals år använt maten som medicin och som en hjälp till förändring och ett sätt att återfå balans.

Sagt av andra som fått hjälp:
”Jag har varit på kostrådgivning hos Maria nu i nästa 6 v & mår så mycket bättre i kroppen & knoppen. Efter långvarig smärta (15 år) & låg energi som blivit värre & värre med åren så känner jag äntligen lite förändring. Jag har mindre värk & inte längre någon hjärndimma. Den den största skillnaden är att min energi långsamt är på väg tillbaka. Så glad & tacksam för hjälp till förändring ❤️”
-Alexandra-

Här kan du läsa en till patientberättelse om just Mat som medicin.

Det viktigaste i den här processen är att du har en inre motivation och är redo att göra förändringen. Vi går igenom just din problematik för att kunna göra upp en individuell plan. Du får ett individuellt samtal och fyra träffar i grupp samt att vi har kontinuerlig mailkontakt.

8 veckors kostrådgivning 1990 kr
4 fysiska gruppträffar
Mailkontakt varje vecka
1 individuellt samtal

Maila Maria på maria@mabrairiksby.se om du har några frågor samt för att boka in det första individuella samtalet.

I väntan på att vi startar upp en ny grupp kan du istället boka individuella samtal med Maria. Vi gör upp en plan och följer upp med fler samtal samt har mailkontakt.
Varje samtal är 60 min och kostar 690 kr
Kontakta Maria på maria@mabrairiksby.se för att boka en tid