Mat som medicin, 8 veckor senare =)

Mat som medicin

Hej, har senaste dagarna tänkt över hur de har gått dessa 8 veckor. Även om mina resultat inte är perfekta (vad nu som är perfekt) så mår jag och min mage mycket bättre än vad den gjort på flera år. Magen reagerar inte lika kraftigt om jag avviker lite, en fika, en bit choklad eller bröd. Som den gjort tidigare, med förstoppning i flera dagar och sen ”timmar” på toaletten. Även efter en jul- och nyårshelgen så går det enkelt att tömma tarmen och den svullnad jag alltid upplevt märks knappt av. 

Jag kommer fortsätta under våren att följa din rekommendation om kost då det känns som jag har hittat det som passar mig. Mårten Nylén var och föreläste på vårt jobb igår och pratade om balansbordet. Ett bord med fyra ben, där benen står får motion, kost, vila/återhämtning, mental balans, och det känns äntligen som mitt ben med kost har fått kraft och börjar bli starkare, så jag kan ta tag i motionsbiten lite mer. Mycket kraft har tagits av vila under denna höst för kroppen har varit trött, men känner att nu börjar jag få energi. Stort tack för all hjälp!

-Madeleine-